Paula Anthonijsz Switch

Het gezicht achter Switch

Mijn naam is Paula, ik ben 38 jaar en woon samen met Rob en onze dochter in Alphen aan den Rijn. Ik heb de opleiding Orthomoleculair voedingstherapeut afgerond en daarnaast heb ik ook de HALO gestudeerd. Sinds een aantal jaar heb ik mijn eigen praktijk, Switch waarbij ik mensen graag help naar een gezonder lichaam en lifestyle.

Naast mijn bedrijf Switch, padel en tennis ik op hoog niveau. De ervaring heeft mij geleerd dat het zorgen voor je eigen lichaam erg belangrijk is. Hierin zijn gezonde voeding en suppletie een must.

Na mijn bevalling had ik regelmatig last van blessures. Een zweepslag, een tenniselleboog en overmatige vermoeidheid. Na een bezoek aan de huisarts, een bloedonderzoek waar niets in werd gevonden. Het advies was; dat is niet gek als je net bevallen bent, het komt wel goed.

Na enig zelf onderzoek kwam ik terecht bij een orthomoleculair therapeut. Op advies een EMB test en een darmonderzoek laten doen. Hieruit bleek toch dat er een aantal waardes aan de lage kant zaten (vit B12, weinig goede bacteriƫn en magnesium).

Naast het verminderen van stress en een beter slaappatroon (wat o zo belangrijk voor het herstel van je lichaam) en mijn tekorten aanvullen heeft er voor gezorgd dat ik minder moe ben, beter in balans en geen blessures meer heb! Zo wil ik veel meer mensen helpen, die net zoals ik, erg moe zijn, tegen burn-out klachten aanlopen, blessures hebben en continu klachten hebben die niet vanzelf overgaan.

Proces

1 Iemand maakt (online) een afspraak.

2 Er volgt een intake gesprek / proces met vragenlijst.

3 Vaak gevolgd door een voedingsdagboek.

4 Er volgt een optionele bloedtest (deze kan ook los afgenomen worden) uitslag duurt +/- 4 weken.

5 Hierna volgt de advies periode die kan bestaan uit een of meerdere behandelingen, dit verschilt per persoon en probleem.

Wat is een orthomoleculair therapeut?

Een orthomoleculair therapeut werkt volgens de uitgangspunten van evolutie, deep learning, zelfgenezend vermogen, oorzaak van de oorzaak achterhalen, holisme en balans tussen belasting en belastbaarheid.

Hoe behandelt een orthomoleculair therapeut?

Het handelen van de orthomoleculair therapeut is afgestemd op de unieke situatie van de cliƫnt. Het primaire doel is het voorkomen, opheffen of verminderen van de chronische klachten/aandoeningen.